GARAJUL REGAL ŞI CURTEA DE INTRARE
Săvârşin

Beneficiar: Casa Regală a României
Tipul lucrării: toate fazele de proiectare
Suprafaţă: garaj – 325 mp, suprafeţe exterioare – 1350 mp
Proiectare şi execuţie: 2010 - 2011

Operaţiunea amplă de reabilitare a domeniului regal din Săvîrşin, planificată să se desfăşoare pe durata mai multor ani, a pornit la iniţiativa Alteţei Sale Regale, Principesa Moștenitoare Margareta şi se află sub coordonarea tehnică a domnului David Baxter de la fundaţia Transylvania Trust.

Garajul este amenajat prin transformarea uneia dintre clădirile anexe ale domeniului regal din Săvîrşin. Clădirea renovată adăpoşteşte colecţia de autovehicule de epocă a Casei Regale şi urmează a fi deschis ca muzeu accesului public, alături de atelierul Majestăţii Sale, Regele Mihai I.

În octombrie 2011, în cadrul Jubileului 90, în prezența Majestății Sale și a Alteței Sale Regale Principele Radu, clădirea a fost inaugurată, împreună cu curtea de acces repavată, a unei fîntîni din piatră naturală şi a porţilor principale, realizate din fier forjat.

planwerk_Savirsin_garajul regal_RO.pdf

 

toate proiectele

 
Download Contact Impressum